Datoer for miniputtserien – oppdatert 22.12.20

Styret i region NIHF region Innlandet og Romerike besluttet på møte 21.12.20 at miniputturneringer kan gjennomføres fra januar, gitt at det ikke blir nye restriksjoner som hindrer dette. Vi åpner for å gjennomføre de kamper som lar seg gjøre ut fra stedlige retningslinjer.

Nye datoer og tider for miniputtserien er nå publisert på vår hjemmeside. Seriedagene som ble utsatt i høst er flyttet til våren. Vi har også flyttet de første dagene som var planlagt i begynnelsen av januar. Tidene i kampprogrammene viser når kampene begynner og når den siste kampen slutter. Arrangørlagene informerer når gjestende lag kan møte opp, og når garderober må være tomme. Arrangørlagene informerer også om hvilke smittevernregler som gjelder i hallene. Som minimumsregel skal RIRs smittevernstiltak alltid følges. 

RIRs smittevernregler og regler for miniputtserien (lenke under):

https://drive.google.com/file/d/1FgYYiCC59KLT_5C0paz38dLKCrvYRyAg/view

Miniputtserie informasjon og kampoppsett (lenke under):