Spennende trenerduo for U15

Region Innlandet Romerike er stolte og glade over å kunne presentere våre trenere for sesongen 2020-21. For regionlag U15 har vi inngått en toårig avtale med en spennende trenerduo med svært gode kvalifikasjoner gjennom både relevant utdanning og lang erfaring som spillere og trenere.

Jan Muzik

Jan Muzik har vært trener i Skedsmo IK de siste åtte årene i årsklassene U18 til U11 - de senere år som hovedtrener for junioravdelingen og spesielt U14 (2006) og U15_ (2005) de siste par årene. Han har i tillegg også ledet treningsarbeidet på diverse treningscamper i Skedsmo. Han er ferdig utdannet NIHF Trener-3 i løpet av våren. Jan har framhevet at hans styrker er spesielt gode skøyteferdigheter og høy teknisk og taktisk kompetanse. I tillegg er han er en dyktig motivator både på og utenfor isen. Jan forteller at han brenner for alle spillerne sine, ikke bare de beste, og vektlegger at laget er viktigere enn enkeltspilleren. Hovedfokus er skøyte- og kølleferdigheter (personal skills). Kreativitet i spillet står meget høyt i Jans spillfilosofi. Jans mål er å bidra til å utvikle spillere som kan gå hele veien til et internasjonalt nivå. Jan har en imponerende erfaring og utdanning å vise til også før han kom til Skedsmo;   Spiller og trener for ungdomshockey i MHK Zvolen og HKM Detva (1998 -2003 Slovakia). Universitetsutdannelse fra Matej Bel University med doble hovedstudier innen sport- og ishockeytrener, fra fakultetet for fysisk utdanning (2000 - 2002). Trener lisens-C fra det slovenske ishockeyforbundet i 2004 Spiller i ungarske Ujpesti TE 0B l i 2004 - 2005 og belgiske Buffalos i 2005 - 2006.

Kent Kristiansen

Kent Inge Kristiansen er i dag aktiv trener i Storhamar Hockey og har engasjement der som trener i yngres avdeling. Han har i sesongen som nå avsluttes delet øktene mellom: Earlybirds, u13, u15, u18 og jentelaget. Kent sier han ser med stor interesse på utfordringen med å jobbe regionalt , og at han har et stort engasjement rundt hockeyen i Norge. Kent Inges cv er også imponerende: Har spilt på Storhamars A lag 7 sesonger og Trondheim Hockey 3 sesonger. I tillegg Amsterdam Belfe Tigers 2 sesonger. Gjennomført trener II i 2005-06, og har i tillegg gjennomført mange lokale utdanningstilbud innen hockey. Utdannelse trener grunnkurs ved Høyskolen i Elverum. 1 årig studie. Utdannelse Fysioterapi og spesifikt rettet en del av kompetansen inn på trening og skadeforebygging innen Hockey. Vært Storhamar A Lag sin fysioterapeut i 7 år. Er trener på Norges Hockey Forbund sin Eliteleir Trener på Farjestad sin Sommer Hockey skole 2år Trener på Storhamar Sommer hockey skole flere år Har trent Storhamars 2005 lag fra u8 til og med u14 Spillende trener Gjøvik Hockey A lag 2 sesonger.Har vært leid inn til å gjennomføre skills n drills camps på Ringerike i regi av Total Hockey.